Kā izvairīties no smaguma sajūtas, ēdot tradicionālos zirņus, un citi padomi labsajūtai Ziemassvētkos
Svētkos mēdzam vairāk baudīt gan dažādus našķus, gan tradicionālos ēdienus. Kā šo laiku pavadīt veselīgāk un rūpēties par savu ...
11.05.2020.
11.05.2020.
Graudaugi ir mūsu ēdienkartes pamatu pamats – tos ēdam brokastīs, pusdienās, vakariņās, gatavojam uzkodās… Taču graudaugi nav vien griķi un rīsi! Turklāt to pagatavošanas iespējas ir tik plašas! Noskaties sertificētas uztura speciālistes Lienes Sondores padomus graudaugu pagatavošanai un iekļaušanai uzturā un izmēģini ko jaunu – vēl neizmēģinātus graudaugus vai jau labi zināmos, bet jaunās, interesantās receptēs!